Over mij

Mijn naam is Martijn Bor (1988).
In 2016 kwam ik in aanraking met Shambhala MDH, kort gezegd een vorm van werken met universele energie. Ik merkte, na mijn eerste graads inwijding, dat het werken met deze energie mij van nature goed af ging, dit enthousiasmeerde mij om er meer mee te gaan doen. Inmiddels heb ik ook mijn Shambhala Master Degree behaald (2018) en beoefen ik beide graag los en in combinatie met elkaar.

In 2017 besloot ik te willen leren masseren. Na rond te hebben gekeken in het aanbod van cursussen en opleidingen kwam ik Holos tegen. Ik kon me erg vinden in hun visie, hun kijk op aanraking, wat dat teweegbrengt en het zien van het geheel en niet enkel en alleen een lichaam. In 2018 heb ik de 14 maanden durende opleiding afgerond.

In 2019 ben ik bij De Praktijk Heemstede gaan werken als Masseur, waar ik nog steeds met plezier werk. Hier zie ik mensen op verwijzing van de Fysiotherapeut, veelal klachtgerichte behandelingen en of cliƫnten met een chronische aandoening.

Sinds 2020 leer ik door tot geaccrediteerd Massagetherapeut bij Esoterra. In de zomer van 2021 verwacht ik deze opleiding te hebben afgerond. Zodoende kunnen de behandelingen deels worden vergoed vanuit de zorgverzekering onder alternatieve geneeswijze – daarover meer informatie zodra de opleiding in afrondende fase is.